Escaperoom + diner

11 mei 2019 - 19:00
Utrecht

 

Recent is ontdekt dat er ergens in één van de beroemde werfkelders van Utrecht culinaire experimenten worden gedaan die mogelijk grote gevolgen voor de mensheid kunnen hebben.

Een gekrenkte chefkok heeft na een mislukte carrière gezworen om de perfecte wraak te nemen. Hij heeft zich teruggetrokken in De Proefkelder en zijn leven gewijd aan het onderzoeken en experimenteren met de diverse smaken en zintuigen. Deze experimenten leiden naar verluidt naar de Ultieme Smaak Beleving. Maar….. eten en drinken zal hierna nooit meer hetzelfde zijn.

De Ultieme Smaak Beleving heeft een hoge prijs: na een week verlies je voor altijd je vermogen om te proeven…. De perfecte wraak, alle Chefs raken zo hun gasten kwijt!

Lukt het jou met jouw team om binnen 60 minuten de verschillende combinaties te ontrafelen en zo zijn plannen te doorkruisen?

Ga mee op ontdekkingstocht in een spannende kelder in Utrecht en meld je vandaag nog aan!
Een gezellige avond voor € 18,–. Deze kosten zijn exclusief de kosten voor het diner.
Dineren doen we na afloop bij La Cubanita op 6 minuten lopen vanaf de Escaperoom, lekker “all you can eat” tapas eten voor € 23,50. De keuze om mee te gaan eten is vrij. 

Keep this field blank:
Naam*:
Vereist veld
E-Mail*:
Vereist veld
telefoon:
Escaperoom
Diner
Comment:

Deel dit: